måndag 19 juli 2010

1 blogg + 1 blogg = 1 blogg

Har fått för mig att jag bara ska ha en blogg där jag skriver om allt i livet:
FÅREN
SLÖJDEN
&
TRÄDGÅRDEN
för allt hänger ju som ihop för allt är ju
JAG och MITT LIV.

Men vi får se om jag trivs med detta eller inte.

Skriv GÄRNA en kommentar om vad ni tycker om min ihopslagning.

KRAM på er ute i sommaren!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Varför inte än av varje.Först fåren och ullen sen kommer slöjden
med dom färdiga alsterna och sedan trädgården.

Puss och kram mamma.

fale artut sa...

Jag har allt möjligt på min, men har testat en till om det är EXTRA saker. Får se hur det blir... Annars tycker jag at det är KUL med många olika saker på samma blogg. Ha de!

Pysselfarmor sa...

Om jag går till mig själv nu bara så blir jag ju nyfiken på "hela" personen som finns där bakom TvåÄndsStickan dvs jag tycker det är bra du har allt samlat. Jag har allt möjligt på min blogg - eget hantverkande och alster, tips om andras alster/bloggar, prat om familjen, kurserier osv....det verkar då locka många. Jag tror på samlat. Förresten jag ska gå klackmattekurs i Storvik i höst! Tack för din blogg som väckte min nyfikenhet och uppdagade en lucka i mitt kunnande att jag inte visste vad klackmattor var. Nu är jag frälst i varje fall!!!

AnJa sa...

Hela livet i en och samma påse tycker jag åxå! Jag hade idén om att dela min blogg i två för ett tag sedan men blev nedröstad ;-) Det är ju som du säger hela livet som skildras och det är mångfalden som är så kul! Ps, jag har läst din fina blogg länge men vet inte om jag kommenterat förut :-)

Ulla-Bella sa...

Helt greit at du slår sammen bloggene. Blir jo enklere slik. Lykke til:)