tisdag 30 november 2010

JAMTLI Julmarknad

Ja Jamtli Julmarknaden som jag har sett fram emot sen i somras och framförallt sen jag vart sjuk. För när jag är hemma så kommer jag ingen stans för jag får inte köra bil pga all medicin och jag kan inte gå någonstans för att jag inte orkar.
Så marknaden skulle bli en påfyllnad av själen av att få stå med min roliga kompis Eva i en holk och sälja hemgjorda alster och surra med folk.
MEN tyvärr vart Eva ultraförkyld förra veckan och det har fortsatt denna vecka tillsammans med hosta och eftersom att jag håller på att bekämpa en ganska halvelak infektion i min disk så avrådde ryggkliniken mig från att åka dit. Tanken hade ju slagit både mig och min sambo och vi hade diskuterat det men jag tänkte att det kanske kunde gå.
MEN jag vågar inte riskera att jag drar på mig en kraftig förkylning och kanske blir sämre i ryggen nu när jag har haft 2,5 v som varit superbra.
Jag är så ledsen för detta men min sjukdom går först eftersom jag ändå har så lång rehabilitering och Eva förstod så klart allting för hon har sett mig från det att jag var som sämst till att jag blivit bättre.
Men nedanstående alster åker till Eva´s lilla holk i alla fall.
JAG ÖNSKAR HENNE ALL LYCKA OCH EN ROLIG HELG - trots missödet!

 Detta är mitt och svärmors bidrag till julmarknaden i helgen.

Och kassarna är mammas bidrag, de 2 kragarna framför har F:s faster K gjort.

2 kommentarer:

Jullan sa...

Hej vännen!
Vad tråkigt att du inte kommer kunna åka..... förstår hur mycket du sett fram emot det .....

skickar ett par kramar som kanske värmer lite i vinterkylan ( ni har väl lika kallt som vi) huaa


kramar i massor!!!!!!!

Tomtan sa...

Kommer att sakna dej hela helgen!!!!!