torsdag 25 november 2010

Datahacker - NOT !!! tur att man har får i stället :-)

Ja det är tur att man inte livnär sig som datahacker för då hade det bara varit vatten och bröd på menyn - skulle i och för sig behövas ändå efter alla kilo jag gått upp sen jag vart riktigt sjuk i diskbråcket i våras.

Men efter MÅNGA TIMMAR vid datorn idag så ser väl bloggen någotsånär ut, det är en hel del LILA på den så att det speglar MIG! Så jag tror att den får vara så här i några dagar så får den bero lite.
MEN jag har en fråga - hur ändrar jag färg på bakgrund och text på extrasidorna - ANSLUTNA TILL, TRÄDGÅRDEN MM. Jag hittar det INTE!!! Tacksam för hjälp.

Idag har Tryggve och tjejerna åter fått flytta in för att hinna torka ordentligt till lördag när Carina kommer och klipper dom. Tryggve fick en extra tjej i söndags, det var en tacka som jag bara inte kunde skicka. I våras skrev jag i Elitlamm - SKA BORT TILL HÖSTEN! För hon var otroligt skygg och knäpp. Men sen hon kom hem från sommarbete så har hon tittat på mig på ett speciellt sätt och hon är så fin i huvudet - så när alla installades i söndags så sa jag " nej, hon måste bara vara kvar, jag kan inte skicka henne". Ingen vart gladare än Tryggve som han göra sitt jobb 3-4 ggr inom typ 5-10 min.

På tal om Tryggve så är han lite rolig, han backar en bit bort, böjer ner huvudet och så springer han emot mig som han skulle stånga mig till nästa kommun MEN icke. Han stannar framför mig utan att röra mig och vill bara bli kliad - någon som kan säga varför han gör så?

Idag kändes det riktigt rätt att jag behöll henne för idag åt hon ur min hand, hurra vad kul. Samma sak är det med en ungtacka som jag sparade - hon har oxå börja äta ur handen och komma fram och kolla om jag har något godis med mig när jag komme in till dom.
Exact så vill jag ha dom och lite till - allt blir så lättjobbat och dom blir så lätta att hantera.

Har inte blivit så mycket slöjdande idag, ska försöka ta kort i morgon på det som ska till Jamtli.

Ha det bäst!

2 kommentarer:

Kina sa...

Det blev toppen,du fick till sidomenyn så nu är den lätt att läsa.
Kram

Tomtan sa...

Jag tycker det blev vackert! Ringer dej i helgen om hur vi ska ha det.... Låter allvarligt eller hur *ler*